06-26 25 64 65 VOOR ONAFHANKELIJKE HULP 

Gouden Buur Award digitaleverkiezing 2023

De jury van de Vlaardingse Gouden Buur Award: 

v.l.n.r.: Han Raaijmakers, Rita Young en Milton R. King

Stem hier voor de Vlaardingse Gouden Buur Award 2023

 

 

We willen laten zien dat goede buren en hardwerkende bewonersgroepen een belangrijke ruggengraat vormen van onze veilige woon- en leefomgeving. Zij sporen aan tot: vredig, gebroedelijk, tolerant, harmonisch, cooperatief, en begripvol met elkaar te leven in Vlaardingen. Met de Gouden Buur Award willen we initiatieven die dit nastreven extra in het zonnetje zetten.

Als voorbeeld van bewonersgroepen in Vlaardingen kan worden genoemd. Het bewonersplatform Oud-Ambacht dat awardwinnaar is 2022.  Op vrijdag 22 september 2023 reiken we voor de zevende keer de Vlaardingse Gouden Buur Award uit. In verband met de viering van 750 jaar van de stad Vlaardingen, zal de award voor dit jaar het V-teken van Graaf Floris uitbeelden als symbool van verbinding.

Stem!

Nu ben jij aanzet, dus stem nu! Onderin van deze pagina kan jij van 12 september tot en met 20 september 2023, jouw stem uitbrengen op jouw buur of groep die het verdient om in de bloemetjes te worden gezet. Hopelijk wordt jouw kandidaat uitgeroepen tot de Gouden Buur. In elk geval wordt de Vlaardingse Gouden Buur Award op 22 september 2023 aan de winnaar uitgereikt.  Klik op de namen van de genomineerden voor wapenfeiten.

ALLE GENOMINEERDEN

 

De Vlaardingse Gouden Buur Award 2023

De Vlaardingse Gouden Buur Award 2023

Hartelijk dank voor uw deelname.

Dit zijn alle winnaars van de Gouden Buur 2023

 

 

De Kracht van Vrouwen Vlaardingen uit Holy

 

 

Ben Trooster uit Oostwijk

 

 

Vlaardingen Regenboogstad uit Centrum

 

 

Hip Helpt Vlaardingen uit Holy

 

 

Bethelkerk Vlaardingen uit Ambacht

 

 

Bijzondere momenten

Trofee in de vorm van een microfoon voor Rita Young

Eremedailles voor Han Raaijmakers en Rita Young